Selasa, 13 Desember 2016

Uusi uimahalli, suuri ruinahalli

Satakunnan Kansan mielipideosasto on jatkuvasti täynnä valitusta ja vikinää uuden uimahallin tiimoilta. Penkkejä ja naulakoita on liian vähän, pesuaineet puuttuu, rannekkeet aiheuttavat sosiaalista erottelua ja kaapitkin putoilee seinistä. Vanhemmat eivät saa saattaa lapsiaan uima-altaalle ja ne parat eksyvät ja saavat elinikäisiä traumoja. Shortseja ei saisi käyttää ja peseytyäkin pitäisi, mutta kuka tätä kaikkea ehtii vahtia. Ja mitä siitäkin tulee kun pitää viedä mukana omat saippuat ja pefletit. Saunakaan ei ole tarpeeksi kuuma. Vesi suihkuissa on sitten taas liian kuumaa. Voi, ei!
Jo rakennusvaiheessa joku tohti epäillä, että ulkoverhouksen paneelit on väärin asennettu. Kyllä se varmaan pitää purkaa koko laitos ja korjata se vanha, koska muuten ei päästä koskaan sopuun siitäkään, mitä sille vanhalle hallille tehdään.
Minä tiedän: Laitetaan kaikki valittajat sinne vanhan hallin isoon altaaseen ja lasketaan kylmää vettä päälle. Tai betonia..Jutun kuvat eivät liity millään lailla tapaukseen.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar